Elämä on lyhyt, ikuisuuden rinnalla!

YLEISTÄ

Blogi jatkuu uudella alustalla! :)

Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet lukijani uuden blogini pariin! :) Päätin vaihtaa alustaa, ja pyörittelin mielessä eri vaihtoehtoja ja tähän päädyin. Tämä vaikuttaa sellaiselta alustalta joka vastaa minun tarpeitani bloggaamisen suhteen.


Elämänohjeita, jotka saattavat lisätä onnellisuuttasi

Oletko miettinyt mitkä asiat elämässäsi vaikuttavat siihen, että olet onnellinen? Löytyykö onni siitä, että olet löytänyt hyvän parisuhteen? Tai siitä, että olet saanut hyvän ammatin/työpaikan? Vai siitä, että sinulla on hyviä ystäviä? Vai onko onni siinä, että olet ehkä saanut omakotitalon? Tai onko se siinä, että sinulla on hyvin menestyvät lapset? Tai tekeekö sinut onnelliseksi sinun tavallinen arkesi? Löytyykö onni siitä, että pääset ehkä matkustelemaan, ja olet terve? Asiat eivät aina ole ehkä näin hyvin, mutta siitä huolimatta voit kokea onnellisuutta elämässäsi.


Oletko aamu- vai iltavirkku?

Oletko sinä aamu- vai iltavirkku tai jotain siltä väliltä? Oletko sinä hereillä, jo kukon laulun aikaan vai käännätkö mielellään siihen aikaan vain kylkeäsi? Haaveiletko pääseväsi nukkumaan jo melko varhain illalla vai saatko jonkin inspiraation usein silloin, kun aamuvirkku alkaa haukotella? 


Mikä saa parisuhteen kestämään?

Oletko miettinyt mikä on kestävän parisuhteen salaisuus? Onko se sitä, että kommunikointi toimii? Onko se sitä, että omaa samanlainen arvomaailman? Onko se sitä, että tulevaisuudesta on samantapaisia ajatuksia? Onko se sitä, että on samanlainen huumorintaju?

Varmasti moni meistä miettii mikä saa parisuhteen kestämään nykypäivänä. Kestävä parisuhde ei ole nykyään itsestäänselvyys, ja siitä kertoo suuret erotilastot. Avioliittokaan ei ole kaikkien kohdalla elinikäinen, vaikka luvataan rakastaa toista niin myötä- kuin vastamäessäkin. Ero on harvoin yhden asian summa, erossa yleensä monet erilaiset asiat kasautuvat, ja joskus johtavat sellaiseen umpikujaan, että ero on väistämätön. Vaikeuksien tullessa ero ei ole se todellinen ratkaisu kaikissa parisuhteissa. On pareja, jotka pystyvät ratkaisemaan ongelmansa itse, tai saavat asiansa kuntoon jonkun ulkopuolisen tahon kanssa. Usein, jos on tahtoa, moni asia voidaan ratkaista, ja lopputuloksena voidaan jatkaa parisuhdetta/avioliittoa.


Taivas ja Tähdet goes Gospel -SAMPPALINNAN KESÄTEATTERI

Mitä ajatuksia sinussa herättää Gospel-musiikki tai yleensä hengellinen musiikki?

Wikipedian mukaan; Hengellinen musiikki on kristillisen kirkon historiallisesti käyttämä kattotermi kristillisen musiikin eri lajeille. Niihin kuuluvat harrasmusiikki eli kirkkomusiikki, hengellinen aikuismusiikki, hengellinen nuorisomusiikki eli gospel, ylistysmusiikki ja hengellinen lasten musiikki.


Upea konsertti -NINA ÅSTRÖM

Tiedätkö sinä kuka on Nina Åström? Oletko koskaan kuullut hänen musiikkiaan tai ollut hänen konsertissaan?

Olet ehkä saattanut kuulla, että Nina Åström on ollut Suomen Euroviisuedustaja vuonna 2000. 


Mietteitä isyydestä

Millainen suhde sinulla on/ollut isääsi? Onko se ollut läheinen vai etäinen? Vai onko se puuttunut kokonaan?

Meillä on monenlaisia isäsuhteita ja kokemuksia isästä. Toiset ovat ehkä olleet isän tyttöjä tai poikia, mutta toisilta on saattanut puuttua isä elämästä kokonaan tai ovat tutustuneet häneen vasta aikuisiällä. Isä on saattanut olla elämässä mukana, mutta suhde isään on ollut siitä huolimatta etäinen, syystä tai toisesta. Isä on saattanut myös poistua ajasta ikuisuuteen, jossakin vaiheessa elämää, ja se on tuonut omanlaisensa kokemuksen. Kokemuksia on yhtä monta, kuin on ihmistäkin. Kaikilla meillä, se kokemus on vähän erilainen. 


Miksi valitsimme Toivonlinnan?

Asutko paikassa, jossa viihdyt? Onko sinulla haaveita muuttaa johonkin tiettyyn paikkaan? Minkälaisia asioita arvostat asuinpaikassasi?

Saatat asua paikassa, jossa todella viihdyt. Ehkä olet löytänyt omakotitalon tai asunnon kivasta kerros- tai rivitalosta. Toiset arvostaa asumista kaupungin keskustassa tai jossakin taajamassa. Monet meistä arvostavat hyviä liikenneyhteyksiä ja toiset maaseudun rauhaa. Haluat ehkä asua melko lähellä isompaa kaupunkia, vaikka joku pienempi paikka vetäisikin puoleensa syystä tai toisesta. Joskus jossakin paikassa saattaa olla joku juttu, miksi juuri tiettyyn paikkaan haluaisit muuttaa esim. tietty koulu tai työpaikka. Saatat haaveilla, vaikka muuttavasi takaisin kotipaikkakunnallesi.


Viisi suosituinta postausta -2018


Surun monet kasvot

Mitä sana suru sinussa herättää? Miten sinä kohtaat ja käsittelet surua? Onko suru alusta loppuun asti vain negatiivinen tunne vai voiko siitä löytyä jotain positiivista?

Jokainen meistä käsittelee surua omalla tavallaan. On paljon asioita mikä tekee olon surulliseksi. Surun voi kokea myös eri tavalla eri tilanteissa. Elämän aikana varmasti jokainen kohtaa surun, jossakin elämänsä vaiheessa tavalla tai toisella. Elämässä kohtaamme monenlaisia asioita, joista voi tulla pienempi tai suurempi suru. Saatamme tuntea surua, jos itse tai läheinen sairastuu, parisuhde päättyy, tulee taloudellisia vaikeuksia syystä tai toisesta, menetämme rakkaan lemmikkimme tai läheinen ihminen nukkuu pois. Varmasti on myös paljon muitakin asioita mistä voimme olla surullisia. Se miten koemme surun on hyvin yksilöllistä. Toiset ovat hyvinkin avoimia siitä miten tuntevat ja kokevat surun, mutta toiset taas surevat hiljaisesti pitäen tunteensa omana tietonaan. Usein suru on aaltoilevaa ja synnyttää yhtäkkiä haikean olon ja itku on herkässä. Surulla on monet kasvot.