Käsityöt on luova harrastus

KÄSITYÖT

Talvi ja sen tuoma pieni käsityöinnostus -SÄÄRYSTIMET

Oletko sinä talvi-ihminen? Mikä sinusta on parasta talvessa? Saatko ehkä innostuksen kutomiseen tai virkkaamiseen?

Monet meistä varmasti ovat ehkä enemmän kesäihmisiä kuin talvi-ihmisiä, mutta jotkut meistä varmasti löytävät puolia talvestakin. Etelän loskakelit eivät saa inspiroitumaan talvesta, mutta jos tulee vähän pakkasta ja lunta, niin mieli varmasti piristyy kummasti. Monet meistä matkustavat Lappiin saadakseen nauttia lumesta ja pakkasesta. Talvessa parasta on toisille hyvät hiihtokelit ja toiset odottavat ehkä hyviä pilkkikelejä. Toiset ehkä saavat innostuksen kutomiseen tai virkkaamiseen.  


Ihana syksy ja inspiraatio -Villasukat+ohje

Onko sinulle syksy jonkin uuden alku? Inspiroiko se sinua aloittamaan uuden harrastuksen tai projektin? Oletko fiiliksissä syksyn väriloistosta?

Syksy on meille monille aikaa, jolloin suunnittelemme jotakin uutta. Monet meistä aloittavat uuden harrastuksen esim. jonkin kurssin kansalaisopistossa tai saavat innostuksen salilla käymiseen. Toiset saattavat saada inspiraation lukemiseen tai käsitöiden tekemiseen. Jotkut meistä odottavat innolla, että pääsevät sienimetsään. Syksyn väriloisto hivelee varmasti silmiä, kun se pääsee täyteen loistoonsa.