Matkailu avartaa ja tuo uusia kokemuksia :)

Matkailu

Risteilyllä -VIKING GRACE

Mikä sinusta on paras tapa viettää minilomaa? Lähdetkö mieluiten johonkin kylpylään hemmottelulomalle tai kaupungin sykkeeseen hotellilomalle? Haluatko kenties hemmotella makunystyröitäsi hyvällä ruoalla ja lähdet risteilylle?

Monet meistä kaipaavat arjen keskellä pientä irtiottoa. Tapoja siihen on monia. Toiset lähtevät hemmottelemaan itseään johonkin kylpylään, jossa saattavat mennä rentouttavaan kasvo- tai jalkahoitoon tai vaikkapa hierontaan. Hoidon jälkeen onkin ihana päästä saunaan ja pulahtamaan uima-altaaseen. Näin arjen kiireet unohtuvat, ja on taas uutta virtaa, kun arki koittaa. Toiset saattavat lähteä hakemaan jotakin kulttuurielämystä toiseen kaupunkiin tai vain shoppailemaan lähikauppoja kauemmaksi. Mukava irtiotto on myös lähteä risteilylle ja nauttia hyvästä ruoasta.

LUE LISÄÄ


Pintaa syvemmältä -SLAGELSE, TANSKA

Oletko sinä reissannut Tanskassa? Mitä ajatuksia sinulla herää Tanskasta matkailumaana?

Olet ehkä käynyt Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa. Se onkin tutuin turistikohde Tanskassa. Toinen, vähintään yhtä tuttu kohde on Legoland, joka sijaitsee Billundissa. Se onkin suosittu lapsiperheiden keskuudessa.