Iso-Britannian suurimpia -Shopping center WESTFIELD, STARDFORD CITY, LONTOO

12.07.2018

Tykkäätkö sinä kierrellä kauppakeskuksissa? Tiesitkö, että Euroopan suurin Shopping center sijaitsee Lontoossa? Oletko mahdollisesti käynyt siellä?

Kauppakeskukset ovat siitä mukavia paikkoja, kun saman katon alta löytyy monia eri liikkeitä ja palveluja. Usein siellä käydään myös tapaamassa ystäviä ja samalla voidaan syödä tai kahvitella jutustelun lomassa. Kauppakeskuksissa on useimmiten myös ruokakauppa, jossa saa samalla tehtyä tarvittavat ruokaostokset. Shoppailu on nykyään helppoa, kun kaikki tarvittava löytyy saman katon alta.


Itse tykkään tavata ystäviä kauppakeskuksissa, koska se on niin helppoa. Voi syödä ja shoppailla samalla. Toki hoitelen joskus siellä muitakin asioita.

Olin perheeni kanssa Lontoossa 3.-7.7.18. Katselin netistä minkälaisia kauppakeskuksia löytyy Lontoosta, ja bongasin hotelliltamme n. 3,5 km päässä olevan Euroopan suurimman Shopping centerin Westfieldin. En ollut kuullutkaan kyseisestä kauppakeskuksesta aiemmin. Päätimme viimeisenä kokonaisena reissupäivänä lähteä käymään kyseisessä kauppakeskuksessa. Sopivasti n. 400 metrin päässä hotellilta oli bussipysäkki, joka meni kauppakeskuksen kupeeseen. Ajattelimme olla siellä ehkä pari tuntia, mutta lopulta olimme siellä n. 9,5 h.


Shopping center - WESTFIELD 

Euroopan suurin kauppakeskus avattiin 13.9.2011. (klik) ja sen kokonaiskäyttöpinta-ala on 177,030.6 m2Liikkeitä Westfieldissä on n. 300. Sieltä löytyy myös erillinen luksusmerkkiliikkeisiin keskittyvä The Village -alue. Kun nälkä pääsee yllättämään, niin ravintoloita löytyy 70 sekä pysäköintipaikkoja 5000. Alueelta löytyy mm. kaksi hotellia. Kauppakeskukseen pääsee oman auton lisäksi Lontoon metron neljältä eri asemalta sekä bussilla useista eri paikoista. (klik)

Sijainti löytyy täältä!

AUKIOLOAJATMa-la klo 10-22 ja Su klo 10-18.

LUE LISÄÄ


BUMPKIN - Restaurant

Bumpkin Westfield On The Street ravintola sijaitsee vastapäätä John Lewis tavarataloa Westfieldin ostoskeskuksessa. Ravintolassa on kaksi kerrosta sekä tilava ulkoterassi, jossa on tilaa ruokailla. 


Kävimme kyseisessä ravintolassa lounaalla, joka oli oikein viihtyisä ja mukava paikka. Otimme kaikki takuuvarmat juustohampurilaisateriat. Se olikin oikein hyvä valinta. <3


Seuraavat liikkeet mm. löytyvät Westfieldin Shopping centeristä.


Meidän perheen miehet löysivät shakkilaudan ja sen parissa kuluikin pari tuntia. :) Pelasivat yhteensä viisi erää. Mieheni voitti kolme ja poikani voitti kaksi erää.


WAFFLEMEISTER - Kahvila

MEIDÄN TARINA

Viisikymmentäviisi vuotta siihen riitti. Niin kauan meidän oli hiottava ja täydennettävä salaista vohvelireseptiämme, kunnes olimme riittävän varmoja siitä, että muu maailma rakastaisi niitä yhtä paljon kuin belgialaiset!

Waffelmaister avasi ensimmäisen myymälänsä yhdistyneessä kuningaskunnassa   vuonna 2009. Taikina on samaa käsityötä, jota leipurit ovat tehneet jo vuosia.

Olemme mm. nyt koko Englannin eteläpuolella ja koko Lähi-idässä. Ensimmäinen myymälä on avattu myös Malesiaan. 

Joka vuosi myymme miljoonia vohveleita.

Sijainti: Shopping centerin ensimmäisessä kerroksessa.

LUE LISÄÄ


Kävimme kyseisessä kahvilassa jälkkärillä, mutta emme ottaneet vohvelia, vaan kaikki meistä otti THICK SHAKESIN. (Niitä saa monen eri makuisena.) Itse otin myös kahvia. THICK SHAKES oli hyvää, mutta aavistuksen liian makeaa. Vohvelikin olisi varmasti ollut maistamisen arvoista. Ei tullut siinä hetkessä mieleen, kun teki mieli tuota melko överiä THICK SHAKESIA.


Tässä oli meidän ostokset ruokien lisäksi. Olimme jonkun tovin Lego kaupassa ja siellä sai koota kolme lego-ukkoa ja ne makso 5 puntaa. Lapset kokosivat kumpikin oman boxinsa. Tyttäreni osti lisäksi kengät ja lompakon sekä ripsivärin, joka ei ole kuvassa.


Aikamoinen kauppakeskus, josta näimme vain murto-osan. Kannattaa piipahtaa, jos osuu matkan varrelle! ;)


Pieni korjaus: Ilmeisesti ostoskeskus on ollut Euroopan suurin avautuessaan 13.9.2011. (klik) Toisen lähteen mukaan ostoskeskus olisi Iso-Britannian neljänneksi suurin, mutta siitä ei käynyt ilmi kuinka iso on Euroopan tasolla. (klik)