Vertaistukea ja inspiraatiota bloggaamiseen! <3


BLOGISISARET

Blogisisaret on ryhmä bloggaajia, jotka haluavat jakaa toisilleen vertaistukea ja inspiraatiota sekä pohtia yhdessä ongelmakohtia ja kehittyä bloggaajina. Sisaret tapaavat myös livenä n. kaksi kertaa vuodessa, ja osa porukasta saattaa tavata useamminkin! :)


Syksyn merkit luonnossa

Oletko sinä syksyihminen? Onko sinusta luonto kaunista syksyllä? Ihailetko syksyn kauniita värejä, ruskaa? Onko sinusta kirpakat syysaamut piristäviä?

Useimmat meistä varmasti ovat kesäihmisiä, mutta toiset meistä lukeutuvat syksyihmisiksi. Luonto pukeutuu syksyllä kauniiseen väriloistoon, joka saa meidät ihastelemaan sen kauniita värejä. Osa lähtee jopa Lappiin asti ruskaretkelle. Kirpakat syysaamut kesän jälkeen saattavat tuntua mukavan piristäville. Vielä kuitenkin on ehkä tunne siitä, että talvi on tovin matkan päässä, ja kesästäkin saattaa olla rippeitä jäljellä. Päivisin lämpötila usein kohoaa vielä ihan mukaviin lukemiin, ainakin syyskuussa.


Talvi ja sen tuoma pieni käsityöinnostus -SÄÄRYSTIMET

Oletko sinä talvi-ihminen? Mikä sinusta on parasta talvessa? Saatko ehkä innostuksen kutomiseen tai virkkaamiseen?

Monet meistä varmasti ovat ehkä enemmän kesäihmisiä kuin talvi-ihmisiä, mutta jotkut meistä varmasti löytävät puolia talvestakin. Etelän loskakelit eivät saa inspiroitumaan talvesta, mutta jos tulee vähän pakkasta ja lunta, niin mieli varmasti piristyy kummasti. Monet meistä matkustavat Lappiin saadakseen nauttia lumesta ja pakkasesta. Talvessa parasta on toisille hyvät hiihtokelit ja toiset odottavat ehkä hyviä pilkkikelejä. Toiset ehkä saavat innostuksen kutomiseen tai virkkaamiseen.  


Bloggaaminen on inspiroiva harrastus -PÄIVÄ HELSINGISSÄ

Oletko sinä harraste- tai ammattibloggaaja? Oletko mahdollisesti miettimässä blogin perustamista?

Olet sitten harraste- tai ammattiboggaaja, niin varmasti blogin kirjoittaminen inspiroi sinua. Kun olet arjen touhuissa, niin varmasti samalla saatat miettiä mistä kirjoittaisit seuraavaksi ja millaisia kuvia siihen laittaisit. Mietit ehkä mikä olisi osuva otsikko tai mikä olisi lukijalle se juttu miksi postaus kannattaa lukea. Sinulla saattaa olla joku rajattu aihealue, jonka avulla saat ehkä sitoutuneempia lukijoita kuin ehkä lifestyleblogin kirjoittaja. Yhtälailla lifestyleblogi voi menestyä, siinä voi ammentaa ajatuksia laajemmin ja tarkastella eriasiota laajemmasta näkökulmasta. Uskon, että kaikenlaisilla blogeilla on oma paikkansa.


Myöhäinen kevät muuttui yllättäen varhaiseksi kesäksi

Odotitko sinä kevättä tänä vuonna tavallista innokkaammin? Ehditkö haaveilla kesästä?

Paljon mahdollista, että olet odottanut kevättä kuin kuuta nousevaa tänä vuonna. Talvi oli pitkä, ja saattoi monta kertaa tuntua siltä, että loppua ei ole näköpiirissä. Huhtikuun alussa toisena pääsiäispäivänä satoi vielä lunta.

Tavallisesti kevätsäästä saamme nauttia jo maaliskuun puolella, ainakin eteläisessä Suomessa. Tänä vuonna kevät oli ainakin pari viikkoa myöhässä. Kevät oli harvinaisen lyhyt, ehkä n. kuukauden mittainen.

Kesä saapui yllättäen toukokuun alkupuolella, luonto heräsi nopeasti muutamassa päivässä viherloistoonsa.