Viisi suosituinta postausta -2018

06.01.2019

Ajattelin jakaa tässä postauksessa viisi suosituinta postausta viime vuodelta. Yksi on selkeästi ylitse muiden ja seuraavat neljä ovat hieman tasaisemmin sijoittuneet. 


NUMERO VIISI

Olin mieheni kanssa Romaniassa lomalla huhtikuun alussa ja lensimme sinne Blue Air nimisellä halpalentoyhtiöllä. 

(Postausta on katsottu 951 kertaa)


NUMERO NELJÄ

Teimme heinäkuussa päiväretken Uuteenkaupunkiin, joka on Vakka-Suomen sydän. Hieno kesäkaupunki, jossa kannattaa vierailla, jos tulee mahdollisuus. <3

(Postausta katsottu 969 kertaa)


NUMERO KOLME

Vierailin ensimmäistä kertaa kesäkuussa ihastuttavassa Porvoossa. Porvoo on paikka, jossa ehdottomasti kannattaa käydä kesällä. Varsinkin vanha Porvoo on todella viehättävä. <3

(Postausta on katsottu 1242)


NUMERO KAKSI

Juhannuspäivänä olimme koko perheen voimin luontopolulla Teijossa, joka sijaitsee Salossa. Reittimme kulki ihastuttavissa Sahajärven maisemissa. 

(Postausta on katsottu 1344 kertaa)


NUMERO YKSI

Sain pienen inspiraation kutomiseen ja kudoin vuoden vaihteessa 2017-2018 säärystimet. Postaus kuuluu Blogisisarten Tervetuloa Talvi -18 -postaussarjaan. Hakukoneoptimointi on ilmeisesti mennyt tässä kohtaa nappiin. Postaus on ollut suosituin tammi-huhtikuussa sekä syys-joulukuussa. Kesällä porukka ei ilmeisesti tehnyt niin paljon käsitöitä, silloin vietettiin lomaa.

(Postausta on katsottu 4781 kertaa)


 Toivotan kaikille lukijoilleni hyvää alkanutta Uutta Vuotta 2019! <3