Viiden tähden joulupöytä -RAVINTOLA TRAPPI

19.12.2017

Onko sinulla tapana käydä syömässä jossakin joulupöydän herkkuja ennen joulua? Onko sinulla jotain erityisiä jouluruokia mistä pidät erityisesti?

Hyvin monissa lounaspaikoissa ja ravintoloissa saa nauttia joulupöydän antimista ennen joulua. Monet meistä varmasti käyvät maistamassa jouluisia herkkuja työnantajan piikkiin. Toiset menevät ehkä muuten vain herkuttelemaan ja maistelemaan jouluisia makuja. 

Monille meistä maistuvat perinteinen kinkku ja laatikot. Toiset ovat kalanystäviä ja tykkäävät esim. savukalasta tai erilaisista silleistä ja silakoista. Jouluisia herkkuja on monenlaisia ja meidän jokaisen joulupöytään kuuluu vähän eri makuja. 


Ravintola Trapissa Naantalissa on tarjolla perinteinen viiden tähden joulupöytä. Joulupöytä on maankuulu ja siellä on tavallista enemmän eri makuja tarjolla sekä runsas jälkiruokapöytä. Ravintolassa pääsee samalla myös nauttimaan mukavasta jouluisesta tunnelmasta. Kaiken tämän saa hintaan 34,50€.

Lisätiedot löytyvät täältä!


Minulle ja miehelleni tarjoutui mahdollisuus käydä maistamassa maankuulu joulupöytä Ravintola Trapissa eilen. Itse olin syömässä joulupöydästä ensimmäistä kertaa, mutta mieheni on joskus vuosia sitten käynyt muutaman kerran työporukalla. Täytyy sanoa, että joulupöytä yllätti minut täysin monipuolisuudellaan. Oli kyllä niin monta sorttia tarjolla, että kaikkea ei millään pystynyt edes maistamaan. Tarjolla oli runsaasti erilaisia kaloja sekä lihoja, sienisalaattia, rosollia, tuoresalaatteja, peruna-, lanttu-, porkkana- sekä maksalaatikkoa ym. Jälkiruokapöydästä löytyi mm. hedelmäsalaattia, täytekakkua, jotain luumuvaahtoa tms, pipareita, erilaisia homejuustoja, ananaspaloja. 

Aloitimme alkuruoista, niin kuin yleensä on tapana aloittaa. En ollut syönyt, kun aamupalan, joten oli ihana päästä syömään seisovaan pöytään, kun oli jo iltapäivä. Kaikki maut sopivat loistavasti yhteen ja oli ihana aloittaa lomaviikko syömällä jouluruokia. <3  

Jatkoimme pääruoilla, jossa maut olivat myös loistavia. Olisi niin tehnyt mieli syödä vielä vähän lisää, mutta en millään jaksanut. Piti jättää vielä tilaa jälkiruoille. Täytyy sanoa, että tuli hieman liikaa syötyä, mutta kaikki oli sen arvoista. <3 Voin sanoa, että yhtä täydessä ja maukkaassa joulupöydässä en ole aiemmin ollut. Miehellenikin maistui, mutta vähän harmitteli, kun ei jaksanut enempää syödä, vaikka mieli olisi tehnyt. ;)

Lopuksi söimme jälkiruokia, jotka myös olivat maistuvia. Täytyy kuitenkin sanoa, että jälkiruokapöytä oli astetta vaatimattomampi verrattuna alku- ja pääruokiin, mutta olivat siitä huolimatta korkeatasoisia. (Juomat + kahvi eivät sisältyneet hintaan).

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä! :)

Vielä on kolme päivää aikaa käydä maistamassa astetta herkullisemman joulupöydän antimia! :) 

SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI! <3

Tässä kuva myös ihanasti valaistusta Trapin pihasta! :)