Hieman arjen luksusta -HELMIKAHVILA, TURKU

07.06.2017

Oletko sinä joskus miettinyt, että voisit lähteä kaupungille aamupalalle? Harvoin varmasti tulee mieleen lähteä aamupalalle, mutta sitäkin useammin tulee varmasti mieleen lähteä johonkin kivaan paikkaan lounaalle.

Aamupalaa buffetpöytätyyppisesti on tarjolla hotelleissa, mutta harvemmin sellaista bongaa pelkästä kahvilasta. Harvoin sitä myös tarjoillaan muille, kuin hotellin asiakkaille.

Minulla ja miehelläni oli 24.5.17 yhteinen arkivapaa, ja mietimme, että olisi tosi kiva lähteä johonkin aamupalalle, kun kerrankin siihen oli mahdollisuus. Ei kyllä tullut yhtään paikkaa mieleen mistä voisi saada aamupalaa pidemmän kaavan mukaan. Katselin googlesta mitä paikkoja voisi olla Turun keskustassa tai sen tuntumassa. Löysin sieltä kivan pienen Helmikahvilan, joka sijaitsee linja-autoaseman kupeessa. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös hotelli, jossa on 34 huonetta. Kahvila on avoin kaikille, ei vain hotellin asiakkaille.

Päätimme lähteä testaamaan aamupalan Helmikahvilaan. Aamiainen oli oikein maistuva, ja monenlaista oli tarjolla mm. tuoreita sämpylöitä, vastapaistettuja croisantteja, karjalanpiirakoita munavoilla, tuoremehuja, kahvia ja teetä ym. Lisää voit lukea täältäSuosittelen!!!

Kahvilassa tarjoillaan myös lounas hintaan 9,50€ ma-pe klo 11-14.

Lisää voit lukea täältä!