Upeita maisemia ja hyvää ruokaa - RUDOLFINA

06.06.2017

Mietitkö joskus mitä voisit tehdä Turussa? Turku tarjoaa monenlaista nähtävää, ja koettavaa varsinkin kesällä.

Yksi hyvä vaihtoehto on lähteä risteilylle Rudolfinalla. Voit yllättää puolisosi, kerätä kaveri- tai työporukan, ja lähteä nauttimaan hienoista saaristomaisemista, ja hyvästä ruoasta.

Voit valita lounas-, päivällis- tai illallisristeilyn. Lounas -ja päivällisristeily kestää 2h ja maksaa 29€ tai illallisristeily kestää 3,5h ja maksaa 37€ (sis. risteilyn + seisovanpöydän. Ei juomia). Voit lukea lisää täältä!

Rudolfinalla voit myös viettää erilaisia juhlia. Keulassa on tilaa n. 15 hengelle, keskisalongissa on tilaa 48 hengelle, jossa myös seisovapöytä sijaitsee. Pöydät ovat kuuden hengen pöytiä, joista kaikista on merinäköala. Peräsalonki sijaitsee laivan perällä, ja sinne mahtuu n. 20-30 henkilöä. Yhteensä laivaan mahtuu 120 henkilöä. Voit lukea lisää täältä!

Olin ystäväporukalla illallisristeilyllä 24.5.17. (Aiemmin olen ollut pari kertaa työporukalla). Oli oikein mukava risteily. Risteilimme Naantaliin ja takaisin. Pääsimme pienelle iltakävelylle vanhaan kaupunkiin, kun pysähdyimme Naantalissa ½h. Oli melko lämmin ilta, niin oli mukava piipahtaa kävelyllä.

Ruoka oli todella maukasta ja montaa sorttia oli tarjolla. :)