Uusi tunnelmallinen ravintola -SNICKARI, Naantalin vanhassa kaupungissa

26.05.2017

Oletko sinä käynyt lähiaikoina jossakin uudessa kivassa ravintolassa tai kahvilassa? 

Olin mieheni, ja yhden ystäväperheen kanssa kävelyllä Naantalin vanhassa kaupungissa toukokuun alkupuolella. Mietittiin, että mihin mentäisiin kahville. Ensin mietimme Merisalia, mutta emme kuitenkaan syystä tai toisesta päätyneet sinne.

Kävelimme Mannerheimintien alkuun, ja bongasimme siinä heti alussa paikan nimeltä Snickari. Katselimme ulkona kylttiä, ja päätimme mennä sisään.


Snickari on oikein tunnelmallinen kiva ravintola, jossa on myös ihan loistava kahvi ja jälkiruoka tarjonta! :)

Ystäväperheen lapset ottivat jätskiannokset, jossa oli suklaa ja vanilja jäätelöä. Olikin tosi herkullisen näköinen annos! :)

Ystäväni otti herkkullisen näköisen gluteenittoman Kinuski-marjamoussekakku palan, jossa kotimaisia marjoja + espresso kahvia! :)

Minä ja ystäväni mies otimme Paahdettua vaniljapannacottaa, jossa raparpericrumblea ja vadelmasorbettia. Otin myös latte kahvia, ja ystäväni mies otti espressoa. Oli todella herkullista! :)

Mieheni otti suolaisen Alkupalalautasen joka sisälsi; poronpaistia, graavattua lohta, lohenmätiä ja savusiikamoussea. Mieheni kehui, että oli maistamisen arvoinen. Lisäksi otti fantan juomaksi! :)

Palvelu oli nopeaa ja ammattitaitoista. Joku kerta olisi kiva katsastaa myös Snickarin ruokalista! :)

Lisää voit lukea täältä ja täältä!