Mäntyluodon hotelli ja Yyterin Villa Pyrylä -PORI

18.06.2017

Onko sinulla tarkoitus reissata kesällä Suomessa? Yksi hyvä kohde on Pori ja Yyteri. Porista löytyy monenlaista koettavaa ja nähtävää

Miten sinä mieluiten majoitut, kun lähdet reissuun? Majoitutko mieluiten hotelliin vai onko mökki sinun juttusi? Oletko mahdollisesti liikenteessä asuntoautolla tai vaunulla?

Kaupunkilomilla monet meistä varmasti majoittuvat hotellissa, mutta esim. kesällä monet vuokraavat mökin meren tai järven rannalta. Leirintäaluekkin on varmasti jossakin kohtaa ihan hyvä vaihtoehto, jos vaikka olet reissussa pyörällä.

Porissa majoitus vaihtoehtoja on monenlaisia mm. hotelleja, mökkejä tai leirintäalueita jne.


Yksi hyvä majoistus vaihtoehto on Mäntyluodon hotelli.

Mäntyluodon sataman läheisyydessä sijaitsee jugendtyylinen kolmen tähden hotelli, joka on valmistunut sata vuotta sitten. Hotelli sijaitsee tarkemmin osoitteessa: Merisatamantie 2, PORI. Porin keskustasta matkaa hotellille on 20 km. 

Kesällä majoitustilat ovat käytössä päivittäin, ja vastaanotto on avoinna ma-la klo 14-21. Sunnuntaisin sopimuksen mukaan. Kesällä huoneen hintaan sisältyy aamiainen. Majoitusta hotellirakennuksessa on syksystä kevääseen sopimuksen mukaan. Talviaikaan ravintola/salitilat eivät ole käytössä, mutta jääkaappiaamiainen on mahdollista saada huoneeseen, niin halutessaan.

Hotellissa on yhden, kahden, kolmen ja neljän hengen huoneita sekä kuuden hengen kolmio. Huoneita on yhteensä 11. Kaikissa majoitustiloissa on wc/suihku, TV sekä jääkaappi ja vedenkeitin. Huoneet ovat viehättäviä ja asemakaavassa suojeltuja, satavuotiaan hotellin ainutlaatuisuutta korostaen kunnostettuja, osassa huoneista on merinäköala.

Varaustiedot löydät täältä sekä hintatiedot löydät täältä!


Toinen hyvä majoitus vaihtoehto on tien toisella puolella sijaitseva huvila, Yyterin Villa Pyrylä. 

Yyterin Villa Pyrylä sijaitsee merenrantatontilla, josta avautuvat upeat merinäköalat Yyterin golfklubille sekä Uniluodon venelaiturille. Saatat nähdä kauniilla säällä jopa Säpin Majakan saunan ikkunasta. 

Pyrylässä on 59 m2 asuinpinta-alaa, ja se on mitoitettu neljälle aikuiselle, ja kahdelle lapselle. Molemmissa makuuhuoneissa on kaksi 80 senttimetrin leveää vuodetta, ja olohuoneessa on levitettävä vuodesohva. Keittiössä on astiasto kuudelle henkilölle. Huvilassa on myös sauna ja kylpyhuone, jossa wc.

Pyrylän ranta on luonnonvarainen merenmuokkaama, johon voit pulahtaa saunasta. Mäntyluodon alueella sijaitsee myös muita uimarantoja. 

Huvilaa ei suositella liikuntaesteiselle!!!

Yyterin kuusi kilometriä pitkälle hiekkarannalle on matkaa huvilalta 3 km ja Reposaareen n. 10 km. Mäntyluodon satama, Yyterin Golfkenttä sekä Kallo majakoineen ja purjehdusseuroineen sijaitsevat huvilan läheisyydessä.

Lisätietoa sekä hintatiedot löydät täältä!


Olimme koko perheen voimin lomailemassa Porissa 12.-14.6.2017. Meillä oli oikein mukava reissu, lasten toiveesta lähdettiin katsomaan Yyteriä.

Varasin Bookingin kautta huoneen Mäntyluodon hotellista, mutta en huomannut lisätä varaukseen lasten ikää. Jouduin perumaan varauksen ja tein suoraan uuden varauksen Mäntyluodon hotellista. Ensimmäinen varaus oli jonkin verran halvempi, mutta toisen varauksen hinnaksi tuli 300 € sis. aamupalan.

Maanantai 12.6 valkeni sateisena, mutta ei se mielialaa lannistanut. Loma on aina loma, vaikka sää olisi minkälainen. Ensin veimme koiran hoitoon anoppilaan ja jatkoimme siitä matkaa. Porin keskustassa piipahdimme pienellä kierroksella ja söimme lounaan. Hotelliin oli helppo löytää ja saavuimme sinne n. klo 15. Vastaanotossa oli oikein ystävällinen naishenkilö, joka tarjosikin meille hotellihuoneen sijasta tien toisella puolella sijaitsevaa huvilaa Yyterin Villa Pyrylää. Hän kertoi, että se on vapaa juuri kaksi vuorokautta. Saimme huvilan samaan hintaan sekä aamuisin aamupalat. Aamupalahan ei sisälly tuohon huvilaan, muuta kuin eri maksusta. Täytyy sanoa, että joskus sitä yllättyy todella positiivisesti. ELÄMÄ ON! <3

Oli todella miellyttävä majoittua Yyterin Villa Pyrylässä. Huvila oli siisti ja kodikas, ja mikä parasta käytössämme oli sauna. Lapset uskaltautuivat uimaan, mutta itse vain kahlasin. Oli kyllä niin kylmää vettä, että en vain pystynyt kastautumaan. 

by Maisa
by Maisa

Jos kaipaa täydellistä hiljaisuutta sijainti ei ole ehkä siihen tarkoitukseen paras mahdollinen. Viereisestä satamasta kantautui jonkin verran ääniä, mutta se ei haitannut meitä yhtään. :)


Kävimme kahtena aamuna herkullisella aamupalalla. :) Saimme samalla vinkkejä missä kannattaa vierailla. 

Aamupala sisälsi mm. leipää, erilaisia leikkeleitä, juustoa, kurkkua, paprikaa, kananmunia, nakkeja, jogorttia, muroja, puuroa, sekä kahvia, teetä ja tuoremehuja (omena ja appelsiini).

Kesäaikaan aamupalalla voi käydä myös hotellin ulkopuoliset asiakkaat vapaasti 8 € hintaan. Aamupala tarjoillaan ma-la klo 8-9.30 ja sunnuntaisin klo 8.30-10.