Älä unohda itseäsi - HARMONY SPA, CARIBIA, TURKU

04.10.2018

Miten sinä hemmottelet itseäsi? Menetkö mielelläsi kasvo- tai jalkahoitoon? Haluatko rentoutua ehkä kokonaisvaltaisemmin ja menetkin hierontaan? 

Monta kertaa arjen kiireet saa unohtamaan oman hyvinvointimme. Emme muista aina huoltaa kehoa ja mieltämme tarpeeksi usein. Varsinkin syksyllä monet meistä väsähtävät, kun auringon valo vähenee ja pimeys lisääntyy. Yht'äkkiä huomaammekin, että peilistä katsoo väsyneet kasvot ja saamme ehkä idean varata ajan kasvohoitoon. Jalatkin saattavat tuntua raskailta ja kantapäät kovettuneilta, jalkahoitokin käy ehkä mielessä. Saatamme havahtua siihen, että meillä on niska jumissa ja alamme miettimään, että pitäisi varmaan varata aika hierojalle. Jokaisella on varmasti joku tapa millä hemmottelee itseään. Joskus se ehkä vaatii sen, että joku toinen on huomioinut tarpeesi esim. on ostanut lahjaksi lahjakortin johonkin hemmotteluun. ÄLÄ UNOHDA HEMMOTELLA ITSEÄSI!!! 💜


Itselläni on ollut niskavaivoja teini-iästä asti. Olen enemmän ja vähemmän käynyt hierojalla tai Osteopaatin käsittelyssä. Usein muistan mennä vasta sitten hierojalle, kun alan olla jo sen verran kipeä, että muuta vaihtoehtoa ei ole. Pitäisi oppia varamaan aika hieman ennakkoon, niin välttyisi paremmin kunnon niskajumeilta. Arki on vaan välillä, niin täynnä ohjelmaa, että ei saa aikaiseksi miettiä omaa hyvinvointiaan tarpeeksi.

Useimmiten hemmottelen itseäni esim. jalka- tai kasvohoidoilla, jos olen saanut lahjaksi lahjakortin. Se on hyvä motivaattori pitää itsestä huolta, kun on hyvä syy varata aika


HARMONY SPA CARIBIA 

Holiday Club

Caribian Harmony Spa tarjoaa ylellistä hemmottelua, niin mielelle kuin keholle. Se on oiva paikka hengähtää hetkeksi. Hoitola tarjoaa ylellisiä kokemuksia ja hyvää oloa Guinot-hoitosarjan tehokkailla ja hoitavilla tuotteilla. Ammattitaitoinen henkilökunta takaavat kokonaisvaltaisen elämyksen viihtyisässä miljöössä. Ota siis hetki aikaa itsellesi ja rentoudu haluamassasi hoidossa!!!


Sain mieheltäni joululahjaksi lahjakortin Holiday Club Caribiaan. (Lahjakortti käy myös muissa Holiday Clubin kohteissa). Viime viikon olin lomalla, ja tuli mieleen, että nyt olisi hyvä aika hemmotella itseään, koska vietin lomani kotikulmilla. 

Varasin netin kautta perjantaiksi 28.9. ajan hierontaan, johon sisältyi savipakkaus (kesto 50 min.).  Mietin hetken, että otanko Hot Stone hoidon, koska minulla ei ollut kokemusta kyseisestä hoidosta. Ajattelin, että voisi olla mielenkiintoista kokeilla, mutta en kuitenkaan päätynyt ottamaan sitä


Menin Caribiaan varattuna aikana, aluksi en meinannut löytää hoitolaa, koska paikka oli vähän sokkeloinen, mutta lopulta löysin. Ajattelin, jo että myöhästyn, mutta ehdin juuri ja juuri ajoissa. Hoidon tekijä, oli jo minua vastassa.

Hyvä opaste löytyi matkan varrelta.

Odotusaula, josta huokuu rauhallinen ja kutsuva tunnelma. 

Hoitohuone oli tunnelmallinen ja siellä soi kiva rauhoittava musiikki. Sain hoidon ajaksi katseltavaksi tabletilta vaihtuvia maisemakuvia, jotka olivat hyvin rentouttavia. Sain selkääni kaksi savilevyä, hoidon tekijä sanoi, että antaa toisen levyn kaupan päälle. Sillä aikaa, kun savilevyt vaikuttivat hierottiin jalat. Eipä olekaan aikoihin jalkoja hierottu. Pohkeet ja ainakin toinen jalkaterä oli tavallisen jumissa, teki oikein hyvää jaloille kunnon hieronta. 

Kyselin siinä hoidon lomassa, että millainen se kuumakivihoito oikein on, kun en oikein tiennyt siitä mitään. Hoidon tekijä kertoi, että seuraava asiakas tulee kuumakivihoitoon, joten voi hieman kokeilla minulle millaista se hoito on. Se on siis hierontaa lämpimillä kivillä, ja lempeämpää kuin tavallinen klassinen hieronta. Hoidon tekijä kertoi, että kivet lämmitetään 80 asteiseksi, ja hoito aloitetaan, kun ne ovat n. 55 asteisia. Kivet olivat vähän kuumempia, koska kokeilu piti aloittaa melko pian, että niitä ehtisi testata. Kivet tuntuivat melko kuumilta, mutta ihan miellyttävältä. Jos haluat vain rentoutua ja nauttia, niin silloin kuumakivihieronta on nappivalinta, mutta jos sinulla on esim. niskat jumissa, niin ehdottomasti hieronta + savi on parempi valinta.

Kokonaisuudessaan hoito oli todella rentouttava ja virkistävä. Ilman lahjakorttia, ei ehkä olisi tullut mentyä juuri Harmony Spahan. Vielä jäi hieman hemmottelurahaa jäljelle, ja hetki aikaa käyttää kortti pois, joten täyttyy miettiä mikä olisi seuraava valinta.


Holiday Club Caribiassa on myös kylpyläosasto, jossa on mahdollisuus mm. keskiviikkoisin klo 17-19 välisenä aikana käydä savusaunassa. Sieltä löytyy myös Superpark lapsille ja lapsen mielisille, kuntosali sekä useita ravintoloita. Carbiassa voit myös yöpyä, joten jos mietit pientä irtiottoa arjesta, niin siellä pääset nauttimaan palveluista vuorokauden tai vaikka kahden verran.


Caribiaan voit tulla bussilla tai omalla autolla. Caribian piha-alueelta löytyy runsaasti parkkitilaa edulliseen hintaan. 


VINKKI: Jos mietit mitä läheiselle tai ystävälle lahjaksi, niin yllätä lahjakortilla!!!

Hetki omaa aikaa läheiselle tai ystävälle!!! 💜