Vierailu kalastajatila Wanhalla

05.08.2017

Oletko joskus vieraillut paikassa, joka on tehnyt sinuun suuren vaikutuksen? Oletko vaikuttunut kokonaisuudesta? Onko jokin yksityiskohta jäänyt erityisesti mieleesi?

Joskus saattaa käydä niin, että jokin museo, kahvila tai vaikkapa ystävän kesämökki tekee sinuun suuren vaikutuksen. Olet ehkä vaikuttunut pihapiiristä tai paikan sisustuksesta. Paikka saattaa sijaita upealla paikalla meren tai järven rannalla, joka saa sinut ihastelemaan paikan kauneutta. Toinen paikka jää syystä tai toisesta mieleen toista paikkaa paremmin. 


Vierailimme koko perheenä Porin reissullamme vanhojen ystävien luona Kalastajatila Wanhalla Merikarvialla. Olimme nähneet heitä viimeksi yhdeksän vuotta sitten. Lapset eivät heitä muistaneet, mutta hyvin tulivat juttuun heidän kanssaan. Vaihdoimme kuulumisia rennossa ilmapiirissä. Vietimme mukavan kahvihetken ulkona. Tarjolla oli mm. talon emännän tekemää suussa sulavaa kana-fetapiirakkaa sekä lusikkaleipiä, johon poikamme ihastui kovasti! <3

Talon kuistilla ja pihalla oli erinäköisiä toinen toistaan ihanampia kukka-asetelmia. Talon emäntä on todellinen esteetikko. Pihapiiri oli kaikella tavalla todella ihastuttava. Kalastajatila Wanha sijaitsee meren rannalla. Talon isäntä tykkää kalastella ja siitä on helppo lähteä kalareissuille. 

Pihalta löytyi punahirsinen vierasmökki.

Ihana sauna löytyi myös pihasta, jonka yhteydessä oli tunnelmallinen tulisijalla varustettu huone. Saunasta pääsee mukavasti pulahtamaan mereen. Ihana hiekkaranta! <3

Ystävillä on pihapiirissään myös eläimiä; kaneja ja kanoja. Heiltä löytyy myös kissa ja koira. Ovat kovasti eläinrakkaita, varsinkin talon emäntä.

Täytyy sanoa, että paikka teki minuun todella suuren vaikutuksen! <3


Talon emäntä on keramiikkataiteilija ja hänellä on Kalastajatila Wanhan pihapiirissä oma KeramiikkaStudio. Kannattaa tutustua!!!