Tunnelmallinen -TUORLAN MAJATALO

04.11.2017

Etsitkö tunnelmallista kokous- tai juhlatilaa Turun seudulta? Onko sinulla kenties etsinnässä joku kiva lounaspaikka isänpäiväksi? 

Kivoja kokous- tai juhlatiloja on varmasti moneen lähtöön Turun seudulla. Aina ei välttämättä haluta sen olevan ihan keskustassa. Joskus voi tulla ajatus, että se olisikin jossain hieman maanläheisemmässä paikassa. Saatetaan etsiä tunnelmallista paikkaa, varsinkin jos on jostain juhlasta kyse. Ei ehkä haluta niin avaraa tilaa, vaan halutaan pieni intiimimpi tila. 

Näin isänpäivän kynnyksellä varmasti monet etsivät hyvää lounaspaikkaa. Monet varmasti haluavat siihenkin panostaa hieman eritavalla, kuin tavalliseen sunnuntailounaaseen. 


Tuorlan Majatalo tarjoaa kokous- ja juhlapalveluja idyllisessä miljöössä Kaarinassa, tarkemmin ottaen Piikkiössä osoitteessa: Tuorlantie 1 E, KAARINA.  

                                                                                                                                               Tuorlassa voit järjestää onnistuneen kokouksen tai ryhmätapaamisen. Saat ravintolasta herkulliset ateriat ja kahvit tauoillasi. Sinulla on varattavissa päiväsaikaan kahdesta kokoushuoneesta Vouti tai Peräkammari. Ilta-aikaan voit varata myös Majatalon salin. Halutessasi saat järjestettyä luonnonläheistä oheisohjelmaa, Tuorlan kauniissa ja merellisissä maisemissa. Voit lähteä porukkasi kanssa, vaikka opastetulle luontoretkelle tai viettää mukavan nuotioillan.

Lisätietoa löydät täältä!


Elämässä on monia tilanteita milloin on syytä juhlaan. Tuorlan Majatalo tarjoaa juhliisi idylliset tilat, tarjoilut ja ohjelman. Myyntipalvelu suunnittelee mielellään toiveidesi mukaiset juhlat, olipa sitten kyse syntymäpäivistäsi, sukukokouksesta tai vaikkapa häistäsi. 

JUHLATILAT

Ravintolatilat ovat kunnostettu tunnelmalliseen entiseen kartanon tilanhoitajan asuntoon, joka on rakennettu 1820-luvulla. Salissa on tilaa 40 hengelle. Kun Majatalon kaikki kolme huonetta  otetaan käyttöön, tilaa löytyy yhteensä n. 70 hengelle.

Lisätietoa löydät täältä!

Majatalossa voit myös halutessasi yöpyä. Lisää voit lukea täältä!

Tuorlassa on tarjolla perinteinen ja lämminhenkinen Isänpäivälounas klo 12-16. Pöytävaraukset numerosta 050-303 9803 tai 02-472 6625 tai sähköpostilla myynti@tuorlanmajatalo.fi (lähde: Facebook).


Meillä oli viime perjantaina töissä palautepäivä Tuorlan Majatalossa. Olemme kokoustaneet siellä aiemminkin. Olimme kokoustamassa kokoushuone Voudissa. 

Aloitimme päivän herkullisella aamupalalla. Monenlaista oli tarjolla mm. leipää, erilaisia leivän päällysteitä, raejuustoa, salaattia, kananmunia, karjalanpiirakoita, puuroa, jogorttia ja rahkaa. Juomaksi oli mm. appelsiini- ja omenamehua sekä kahvia ja teetä.

Aamupalalla pärjäsi hyvin lounaaseen asti, jonka nautimme klo 12 aikoihin. 

Lounas oli myös todella herkullinen. 

Majatalossa voit nauttia lounaan ma-pe klo 11-14.30 sekä la-su klo 12-15.                      Lisätietoa löydät täältä

(Nautimme vielä iltapäiväkahvit kokoushuoneessa n. klo 14.)

Voin lämpimästi suositella Majatalon palveluita! :)


Majatalossa on myös puoti, joka huokuu vanhanajan tunnelmaa. Puodista voit ostaa lähiruokaa sekä lahjatavaroita. 

Puodista löydät mm. lähiseudun tuottajien jauhoja, maankuulua hapankorppua, spelttituotteita, hilloja ja mehuja ym. 

Lisää voit lukea täältä!


Kävimme lounastauolla katsomassa mitä kaikkea puodista löytyy. Muutamat meistä ostivatkin jotakin pientä.