Mitä tehdä kesällä? -HELSINKI

15.06.2017

Onko sinulla suunnitelmissa reissu Helsinkiin? Vai asutko Helsingissä, tai jossakin pääkaupunkiseudulla? Onko sinulla ajatuksia mitä kaikkea Helsingissä voi tehdä kesällä?

Helsingissä on kesällä paljon nähtävää ja koettavaa. Jos, olet perheen kanssa liikkeellä, niin päivä kuluu mukavasti Linnanmäellä,

tai Korkeasaaressa.

Suomenlinna on myös vierailun arvoinen kohde. Suomenlinna on ollut kautta aikojen suosittu matkailukohde. Jos tykkäät käydä museoissa, kannattaa suunnata Seurasaaren ulkoilumuseoon.

Helsingissä on myös hyvät shoppailumahdollisuudet, jos tykkäät shoppailla. Keskustasta löytyy kaksi isoa kauppakeskusta, Kampin Kauppakeskus sekä Forum. Keskustan ulkopuolelta löytyy Itäkeskus, joka on Suomen suurin kauppakeskus.


Olin about pari viikkoa sitten Helsingissä tapaamassa yhtä ystävää. Ilma ei tuntunut vielä kovin kesäiseltä, mutta lauantaina iltapäivällä oli jo melko lämmintä. Teimme aamupäivällä pienen kävelylenkin Töölönlahdelle. Oli kiva vähän kävellä, ottaa kuvia ja ihastella maisemia.

Töölönlahden puistoalue alkaa Helsingin sydämestä, ja lahden ympäri ympäri kulkee suosittu kävelyreitti, jonka varrella voi ihastella kauniita maisemia. Matkan varrella on näköalakallio, josta näkee mm. Linnanmäelle asti. Lisää voit lukea täältä!

by Maisa
by Maisa

Luonto oli ihanan vehreää, ja kaunista. 

Pari viimeistä kuvaa on Mannerheimintieltä. Mukava reissu oli! :)