Makuelämyksiä -RAVINTOLA TRAPPI

17.11.2017

Käytkö sinä usein ulkona syömässä? Menetkö mielummin buffet - vai A la Carte ravintolaan? Merkkaako sinulle tunnelma vai mietitkö enemmän millaista ruokaa saat syödäksesi? Onko sinulle tärkeää millaisia arvosteluja ravintola on saanut?

Saatat lounastaa töissä, jossakin lounasravintolassa lähes päivittäin, mutta vapaa-ajalla käyt ulkona syömässä ehkä harvemmin. Panostat varmasti ravintolan valintaan ihan eri tavalla, jos olet menossa treffeille tai ystävän/ystävien kanssa syömään. Varmasti valintaan vaikuttaa myös se onko sinulla iso vai pieni nälkä. Usein haetaan myös mukavaa tunnelmaa ja mietitään millaisia arvosteluja ravintola on saanut. Ruokalistakin kiinnostaa meistä monia, kun valitaan ravintolaa mihin mennään syömään.

Itse tykkään paljon buffetpöydistä, mutta joskus on ihana mennä myös A la Carte ravintolaan. Minulle on tärkeää, että ravintolassa on rauhallista ja mukava tunnelma, varsinkin jos menen sinne lounasajan ulkopuolella.


Ravintola Trappi on tunnelmallinen ravintola Naantalissa. Se on kestinnyt Naantalin musiikkijuhlien kansainvälisiä vieraita sekä tasavallan presidentit 1960-luvulta lähtien. Ravintola on auki ympäri vuoden. Kesällä voit syödä myös Trapin pihassa.

HISTORIAA

Kallanderissa Laurilan naapurissa, nykyisessä Ravintola Trapissa on ikivanha ravitsemusperinne. Kiinteistön on lahjoittanut luostarille porvari Niilo Kallander 1472, joka on Naantalin vanhimpia.

Alkeiskoulu ja kylpylälääkärien vastaaotto on myös toiminut Kallanderissa.

Väkevä Paroni vapaaherra Otto Fleming on asunut Kallanderissa. Paroni on viettänyt värikästä merirosvoelämää, jopa Pohjolan Herkuleeksiksikin kutsuttu. (lähde: klik)

Ravintola Trappi sijaitsee osoitteessa; Nunnakatu 3, Naantali

Aukioloajat:

ma-ti klo 11-18

ke-to klo 11-22

pe-la klo 11-23

su klo 12-18


Meillä oli jännittävä päivä 8.11.17, kun tapasimme mieheni isän ja hänen vaimonsa. Mieheni oli nähnyt isänsä viimeksi n. 35 vuotta sitten. Tapaaminen sujui oikein mukavasti huolimatta siitä, vaikka vuosia on ollut välissä paljon. :)

Päätimme viedä heidät Ravintola Trappiin syömään. Trapissa oli oikein mukava ja rauhallinen tunnelma. Olimme sen päivän ensimmäiset lounastajat. Ruoka oli erittäin herkullista ja sitä oli sopivasti. :) Palvelu oli myös nopeaa ja ystävällistä

Mieheni valitsi listalta: Paistetut ahvenselykset, tilli-smetanakastikkeella. Me muut valitsimme: Täytetyn lehtipihvin, talon maustevoilla sekä lisukkeena meillä naisilla oli lohkoperunat. Mieheni isä otti mieheni kanssa keitinperunat lisukkeeksi. Aloitimme lounaan runsaalla salaattipöydällä.

Mieheni annos! :)

Minun annokseni! :)

Nautimme jälkiruoaksi kunnon pannukahvit! :)


Ravintola Trappi on myös oiva juhlapaikka. Vietimme siellä oikein mukavat ja tunnelmalliset vanhempieni 70v. sekä veljeni 50v. synttärit 03/16. Meitä oli siellä yhteensä 10 henkilöä koolla. Tarjoilut eivät pettäneet tälläkään kertaa! :)

Jälkiruoaksi söimme herkullista juustokakkua kera kahvin! :)

Voin lämpimästi suositella Ravintola Trappia, johon voit mennä silloin kun sinulle parhaiten sopii, koska aukioloajat ovat melko laajat! Voit mennä maistamaan vaikka sadan sorttimentin joulupöydän! :) (klik) Pääasiassa Trappi on kuitenkin A la Carte ravintola.

Lisää voit lukea täältä

Voit samalla ihastella Naantalin kaunista luostarikirkkoa, joka sijaitsee Ravintola Trappia vastapäätä! :)