Koulutuspäivä merellä -VIKING LINE, PIKNIK

02.02.2018

Miltä kuulostaisi koulutuspäivä merellä? Tai onko sinulla kokemusta koulutuksista laivalla?

Nykyään monissa työpaikoissa on kerran tai kaksi vuodessa jonkinlainen koulutuspäivä, kehittämispäivä tms. Jos työpaikkasi on lähellä Turkua, niin yksi hyvä vaihtoehto on lähteä viettämään koulutuspäivää merelle piknik-risteilyn merkeissä. 

M/S GABRIELLA 

Gabriella risteilee vakituisesti Helsinki-Tukholma reitillä, mutta se on ollut nyt poikkeuksellisesti  tammikuun aikana Turku-Tukholma reitillä, kun Amorella on ollut telakalla. Vakituisesti Amorella kulkee reitillä Turku-Tukholma.

Voit viettää onnistuneet koulutuspäivät Gabriellalla, jossa on erillinen kokouskansi, kannella 10. Sen osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään kokouksen järjestelyissä. Halutessasi kokouksen voit aloittaa jo ennen laivan lähtöä, vaikkapa yhteisellä lounaalla ja tilat ovat käytössäsi myös laivan ollessa Tukholmassa. 

Laivalla on:

- 10 kokoustilaa 10-180 henkilölle

- kokonaiskapasiteetti 324 henkilöä

- suurin yksittäinen kokoustila 180 henkilölle 

LUE LISÄÄ

Amorellan kokoustiloista löydät tietoa täältä!


Meidän tiimi päätti tänä vuonna pitää kehittämispäivän merellä Piknik-risteilyn merkeissä 31.1.18. Meillä oli mahdollisuus päästä Gabriellan kyytiin, kun se oli poikkeuksellisesti Turku-Tukholma välillä. 

Aloitimme päivämme monipuolisella meriaamiaisella. <3 

Tarjolla oli runsas valikoima perinteisiä kylmiä sekä lämpimiä aamiaisruokia.

Konferenssitilojen aulaa.

Kokoushuoneestamme näkymä merelle. 

Tauolla oli kahvia ja hedelmiä tarjolla, itse otin vain kahvia.


Maarianhaminassa vaihdoimme laivaa Viking Graceen klo 14.10. 

Laivan vaihto meni sujuvasti ilman tungosta, porukkaa oli melko vähän. Lähinnä työporukoita, kotiäitejä lapsineen sekä eläkeläisiä. 

Paluumatkalla Gracella meillä oli käytössä hytti, johon veimme ensin tavarat ja menimme heti sen jälkeen syömään buffet Auroraan.

Runsas buffet tarjoaa lähes sata makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin sekä juustoihin. Kantavana ajatuksena on Skandinaavinen keittiö, jossa on raikkaat konstailemattomat maut sekä puhtaat pohjolan raaka-aineet. 

Buffetpöydästä löytyy merelliset klassikot kuten katkaravut ja monet kylmät kalaruoat sekä maukkaat liharuoat. Erityinen ylpeys on kattava kasvisruokavalikoima sekä vegaaninen jälkiruokapöytä. Suosittelemme niitä myös niille, jotka eivät ole kasvissyöjiä.

Buffetissa oli sopivan väljää, jonoja ei juurikaan ollut. Lasten hälinä ehkä vähän häiritsi alussa, mutta pääasiassa oli todella rauhallinen ja mukava tunnelma. Ruoka oli hyvää, ja sitä tuli syötyä kohtuudella. 

Alku- ja pääruokia.

Jälkiruokia, vasemmalla ylhäällä kuvassa vegaaneille sopivia. Nykyään monissa ravintoloissa on otettu vegaanit hyvin huomioon.


VIKING GRACE SHOPPING WORLD

Suuri ja tyylikäs tax-free myymälä

Ainutlaatuisesta myymäläkokonaisuudesta löytyy laaja valikoima merkkituotteita edulliseen merihintaan. (edullisuudesta voi olla montaa mieltä ;))

Iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu kruunaa täydellisen ostoshetken. 

LUE LISÄÄ

Ruokailun jälkeen meillä oli n. 45 minuuttia aikaa kierrellä kaupassa, ja tehdä ostoksia. Paljon on myynnissä kosmetiikkaa ja hajuvesiä sekä vaatteita. Makeisiakin löytyy moneen lähtöön ym.

Ostin laivalta itselleni kivan neulepaidan, joka ei ollut hinnalla pilattu sekä kaksi huulirasvaa. Kotiin vein tuliaisiksi SukuLakuja sekä Daim-pussin. 


Kokoustimme vielä hetken tanssiravintolassa, mutta pian huomasimme sen lähes mahdottomaksi, koska Eija Kantola & Omega alkoi laulamaan. Vaihdoimme paikkaakin, jos olisimme hieman voinut vielä jatkaa, mutta melko pian luovutimme, koska melu oli liian kova. Loppuillan istuskelimme kyseisessä ravintolassa, kuuntelimme musiikkia ja juttelimme. 

Meillä oli oikein mukava kehittämispäivä kera hyvän työporukan ja pomon. <3