Joko sinä kuuntelet äänikirjoja? - ELISA KIRJA

14.03.2019

Kaupallinen yhteistyö: Elisa Kirjan kanssa sis. mainoslinkin.

Oletko sinä sukeltanut jo äänikirjojen ihmeelliseen maailmaan? Mietitkö vielä olisiko äänikirjat sinun juttusi?

Nykyään on monta erilaista palvelua minkä kautta voi kuunnella äänikirjoja. Vähän väliä näkee mainoksia eri palveluista. Yleisesti äänikirjapalveluita markkinoidaan sillä, että ensimmäiset kaksi viikkoa tai ensimmäinen kuukausi on ilmaista. Palvelut ovat eri hintaisia, riippuen siitä minkä palvelun haluaa ottaa. Toisiin palveluihin sisältyy tietty määrä kirjoja kuukaudessa ja jollakin palvelulla voi kuunnella kirjoja rajattomasti. Jokaiseen makuun löytyy varmasti palvelu mistä itse tykkää. Äänikirjat ovat hurjaa vauhtia lisääntyneet ja monet meistä ovat alkaneet kuunnella niitä. Äänikirjoja on helppo kuunnella esim. lenkillä tai työmatkoilla. Yksi hyvä vaihtoehto on Elisa Kirja.


Itse sain Elisa Kirjalta valita joululahjaksi yhden e- tai äänikirjan viidestä kirjasta. Aluksi en noteerannut mitenkään koko asiaa. Ajattelin, että äänikirjat ei olisi minun juttuni. Jossakin vaiheessa joulun jälkeen palasin katsomaan sähköpostejani. Luulin, että olin jo poistanut kyseisen mailin, jossa kerrottiin Elisa Kirjasta ja sen palveluista. Lopulta löysin etsimäni mailin ja päätin valita äänikirjan kuunneltavaksi. En muista enää mitä kirjoja valikoimassa oli, mutta valitsin niiden joukosta kirjan nimeltä Sandra, jonka on kirjoittanut Heidi Köngäs.

Hetken kesti ennen kuin pääsin äänikirjan maailmaan sisälle. Alussa oli hankala päästä lukijan mukaan, koska maailma oli vieras. Perinteistä kirjaa voi selata eteen ja taaksepäin. Voi hahmottaa kokonaisuuden helpommin kuin äänikirjassa. Toki äänikirjaakin voi kelata eteen ja taaksepäin, mutta se ei ole sama asia. 

Aloin kuunnella kirjaa työmatkoilla, kun kävelin töihin tai töistä kotiin. Toisinaan kuuntelin kirjaa myös koiralenkillä. Työmatkat kuluivat joutuisasti, lähes huomaamatta. Kun olin päässyt äänikirjasta kärrylle, niin voin sanoa, että jäin koukkuun. Jotenkin siihen maailmaan on helppo uppoutua, kun kuuntelee miten lukijakin eläytyy lukemaansa. 

Sandra oli todella vaikuttava kirja. Kirja on kirjoitettu todella taidokkaasti, siinä oli todella hienosti käytetty erilaisia sanakäänteitä. Haaveena olisi kirjoittaa kirja. Saa nähdä toteutuuko se koskaan, mutta äänikirjojen kautta saa todella paljon inspiraatioa ja ideoita

Tällä hetkellä minulla on meneillään neljäs äänikirja mitä kuuntelen ja se on Minun Tarinani, jonka on kirjoittanut Michelle Obama. Olen kuunnellut sitä vasta 19 % ja se on ollut jo tähän asti todella mielenkiintoista kuunneltavaa. Täytyy sanoa, että hän on vahva nainen.

Olen ostanut kaikki kirjani erikseen, mutta kuukausitilaus olisi myös yksi houkutteleva vaihtoehto, kun äänikirjojen maailmaan on päässyt tutustumaan.


ELISA KIRJA - Miten se toimii?

Löydät Elisa Kirjasta maan laajimman valikoiman e- ja äänikirjoja

NÄIN PÄÄSET ALKUUN:

Ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen voit ladata puhelimeesi tai tabletillesi. Sovelluksella voit lukea e-kirjoja tai kuunnella äänikirjoja. Se toimii Android tai Apple -laitteilla. Sovelluksen voit ladata laitteellesi Google Playsta tai App Storesta

Monta hyvää syytä kokeilla:

1. Edullinen tapa nauttia suosituista e- ja äänikirjoista. Saat kaksi kirjaa vain 8,90 €/kk ja ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi.

2. Et maksa turhasta. Kaikkia kirjoja sinun ei tarvitse lunastaa heti, voit säästää jopa 10 krediittiä ja lunastaa suosikkikirjojasi luettavaksi tai kuunneltavaksi sinulle sopivaan tahtiin.

3. Voit valita tuhansien kuukausitilauskirjojen jatkuvasti kasvavasta valikoimasta haluamasi e- ja äänikirjat. Tarjolla on maailmanluokan dekkareita kuten Jens Lapiduksen 'Top Dog', kotimaista laatuviihdettä kuten Enni Mustosen 'Syrjästäkatsojan tarinoita' (Olen ajatellut itsekin ottaa kuunteluun, jossakin vaiheessa juurikin Enni Mustosen tuotantoa). Ja vaikuttavia tositarinoita kuten Michelle Obaman Minun Tarinani. 

4. Mikä parasta, saat lunastamasi kirjat omaksesi, joita voit lukea tai kuunnella tilauksen loputtuakin.

5. Sinun ei tarvitse sitoutua, voit lopettaa tilauksen milloin haluat.

Kuulostaako hyvältä?

Tilaa nyt ja kokeile kuukausi ilmaiseksi. Tilaaminen ei edellytä Elisan liittymäasiakkuutta!